Tuesday, November 30, 2010

Mengganti Layout GMAIL



VOMANET - Ga sengaja semalem Saya lagi buka2 email terus masuk ke setting eh ada menu buat ganti tema, yaudah deh saya coba abisnya bosen temanya standar mulu. Pas saya liat sih lumayan keren, apalagi yg warna2 item gitu, hehe ditambah temanya bisa kita ubah sesuai sama selera kita. Sebelumnya kalo mau pake tema baca ini dulu yah

English :

Gmail Themes aren’t yet compatible with all of our supported browsers. Themes are only available in Internet Explorer 7.0+, Firefox 2.0+ or Safari 3.0+, and Google Chrome. You won’t see a ‘Themes’ tab in your Settings if you’re not using the newer version of Gmail on the browsers listed above. Please note that Themes are not available if you’re using Internet Explorer 6.0

Indonesia :

Tema Gmail belum kompatibel dengan semua browser yang kami dukung. Tema ini hanya tersedia di Internet Explorer 7.0 +, Firefox 2.0 + atau Safari 3.0 +, dan Google Chrome. Anda tidak akan melihat ‘Tema’ dalam tab Pengaturan Anda jika Anda tidak menggunakan versi terbaru dari Gmail pada browser yang tercantum di atas. Harap dicatat bahwa Tema tidak tersedia jika Anda menggunakan Internet Explorer 6.0

Kalo udah langsung aja yah caranya :

1. masuk ke -> Settings (ada di pojok kanan atas)

2. terus pas udah masuk klik -> Themes

3. nah pilih deh tuh temanya trus tinggal klik yang lu mau

4. kalo mau bikin sendiri klik -> Choose your own colour


Sekian dari saya, smoga bermanfaat


3 komentar :

Anonymous said...

Allisondesire Chaturbate Private Show video 26.05.2014
Download: http://bit.ly/1lMx9aa

Tags:
Allisondesire chaturbate private show 26.05.2014,
Allisondesire dildo show 26.05.2014,
chaturbate Allisondesire video 26.05.2014,

Also visit my website - Allisondesire chaturbate recorded private show 26.05.2014

Anonymous said...

I'm not sure exactly why but this blog is
loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is
it a problem on my end? I'll check back later and see if the problem still exists.


My weblog http://permissiblesnit97.postbit.com/le-crimson-chapelier.html - gallery.xperian.ir,

Anonymous said...

Lack of exercises, unhealthy lifestyle, over intake of alcohol are
some important causes for accumulation of toxins.
This toxin enters your body, your body recognizes it as a toxin so treats it as such.
Because many of us have weak immune systems and have different disease, it
is difficult for our bodies to naturally remove body toxins.


Also visit my web-site Cleanse FX Supplement - blogspot.it,

Post a Comment

please comment if this article useful, criticism and suggestions that are built will we received. thanks

 

Download Centre . Copyright 2008 All Rights Reserved vomanet Trick by Tricksip Template Blog edited by Vomanet dot com