Watch Movie Online, Music, Software, Windows, Etc

September 2010


Pernah ngalamin facebooknya nggak bisa diakses??????
Gara2 pas masuk, itu fesbuk langsung ke redirect ke facebook roadblock.
Waktu ntu gw pernah ngalamin juga. Ternyata itu karena jam di PC kita nggak sama dengan jam yang ada di server fesbuk. ataua nggak singkron dg jam waktu kita login, entah itu lokasi, alamat IP, time, dll.


Bagaimana Cara Mengembalikan Facebook Yang Di Hack karena banyak sekali permintaan tentang cara membuka password facebook yang di Hack walau mengembalikan cukup sulit. Sebetulnya Mengembalikan account Facebook Yang Di Hack sedikit sulit jika pada saat pembuatan account pertama kali antara password email dan facebook itu sama. Nah pada artikel kali ini sangat Sahabat Facebook Sarankan sekali bagi pengguna yg mempunyai account facebook berbeda antara password email dan fb. Sebab jika antara keduanya sama bisa dikatakan sulit untuk



Ok Silakan simak langkah Cara Membuka Facebook Yang di Blokir tanpa menggunakan proxy namun menggunakan salah satu dari fitur yang dimiliki google:

1. Silakan anda semua masuk ke halaman help me lose Google.
2. Pada halaman isi, masukan alamat facebook, silakan copy link berikut http://www.facebook.com/ dan paste di halaman isian translate, seperti contoh gambar facebook dibawah:


Menculik Miyabi, sebuah film kontroversial Indonesia. Hebat juga ya Si Miyabi, aktris JAV yang bikin ustad-ustad, para santri, sampe ke pejabat-pejabat turun bicara. Sebenernya sih kalo Miyabi mau ke Indonesia buat main film, why not? even it’s a porn movie, yang penting kan, gak main sama orang Indonesia-nya..


LeaderTask 6.9.5.9 Multilanguage Portable | 8.9 MB

LeaderTask is a business organizer for a modern person. LeaderTask has a smart system for managing projects, tasks, contacts, events. Want to complete more? Get tired less? Earn more? And permanently improve the quality of life, work hard less and contemplate peacefully more? LeaderTask will help you with that! LeaderTask = Scheduler + Personal Information Manager + Calendar + Address Book + Organizer! Forget the traditional task organizers. They are good if you live to work. They are great if you just want to plan things and be reminded. Have a life! Try the new generation organizer that helps you plan your work so efficiently that you have more free time than ever!


ImTOO Photo DVD Maker 1.0.1.0820 Portable | 45.4 Mb

Convert photos to DVD movies, ISO files and DVD folders. Add audio tracks, transitional & image effects. Offers full photo to DVD customization. Supports multithreading and multi-core CPU processing for high-speed photo to DVD conversion. If you are looking for the quickest and the easiest way to convert your entire photo collection into DVD movie then look no further than ImTOO Photo DVD Maker. Using this nifty photo to DVD software, creating a DVD movie from your photos is simple and straightforward: drag and drop your photos to application, insert a blank DVD disc, then click "Burn"! In addition, you can also create ISO files and DVD folders for your photo library.


phpDesigner 7.2.2 Portable | 12 MB

The best PHP Editor and PHP IDE for ALL your PHP and Web Development. phpDesigner is more than just a powerful and lightning fast PHP IDE and PHP editor, it is also a full-featured HTML, CSS and javascript editor and even more! -- for both beginners and professional developers!


BSR Screen Recorder 4.4.3 Portable | 6.9 MB
Captures video, sound and pictures of anything you see on your screen. Any part of the screen, any window on the screen or the entire desktop can be recorded. You can record your web cam sessions, favorite games, any software on your desktop, any video display on your screen, record audio of what you hear from your speakers, use BSR for your business solutions, prepare video presentations, tutorials.

Intel dan AMD bakal berhadapan dengan pesaing baru dalam bisnis prosesor. Tidak main-main, sang pesaing, Tilera yang bermarkas di San Jose, California, AS ini akan merilis prosesor sampai 100 core, bukan dual core, triple core, atau quadcore.

Prosesor keluarga TILE-Gx ini terdiri dari empat jenis yakni prosesor dengan 16 core, 36 core, 64 core, dan 100 core. Prosesor-prosesor ini diklaim paling bertenaga saat ini di antara prosesor multicore di PC karena secara umum kinerja sebuah prosesor berbanding lurus dengan jumlah core-nya.


Ilmuwan memperingatkan suatu ledakan energi Matahari bisa melumpuhkan Bumi tiga tahun mendatang. Para peneliti khawatir ledakan besar itu terjadi pada tahun 2013 dan bisa menyebabkan pemadaman listrik secara total di seluruh dunia dan kekacauan global.

Seperti dilansir The Sun edisi 21 September 2010, potensi bencana yang terjadi sekali dalam seabad ini bisa membawa ancaman serius pada sejumlah fasilitas vital: kerusakan jaringan listrik, hancurnya sistem komunikasi, pesawat jatuh, dropnya stok pangan dunia, dan porak-porandanya jaringan Internet.


Setelah pesepakbola Wayne Rooney yang terbongkar aibnya karena selingkuh dengan pelacur, kini David Beckham diterpa isu yang sama. David Beckham dikabarkan berselingkuh dengan seorang pelacur.
Berita ini santer terdengar setelah majalah terbitan Amerika Serikat, Touch Weekly menulis bahwa suami Victoria Beckham ini menyelingkuhi istrinya tersebut dengan seorang pelucur bernama Irma Nici. Informasi itu langsung disambar sejumlah media di Amerika Serikat dan Eropa, termasuk Showbizspy, media yang banyak mengupas kehidupan para pesohor dunia.
Touch Weekly memuat wawancarannya Nici.Kepada majalah itu wanita ini berkisah bahwa dia pernah terlibat 'threesome' dengan pesepakbola asal Inggris tersebut tanpa menggunakan pengaman.


Pernahkah anda selalu diganggu dengan miss call miss call tidak jelas, ataupun sms tidak jelas menggunakan nomor GSM ?
Nah jika anda pernah tentunya anda paling tidak ingin tahu berasal darimanakah nomor HP tersebut.
Saya iseng mengaplikasikan pencarian kota berdasarkan nomor HP.
Penasaran? Baca terus post ini :D


SuperEasy Video Converter 1.59 | 32.19 MB

With SuperEasy Video Converter you purchase video-creation software, which offers an unparalleled wealth of features and easy handling. The program converts DVD-videos as well as video files of most different formats to exactly the standard that you require for your device. Even better, it downloads flash videos from platforms like Youtube and MyVideo and converts them to the required format without wasting time.


Virtual Magnifying Glass Portable 3.4 Portable | 6.90 Mb

The program shows a magnifying glass lens that follows the mouse movement. You can move the lens around the screen to view magnification of any screen area. To close the lens, click the left mouse button.

Features
Virtual Magnifying Glass Portable is a full-featured screen magnifying glass that allows you to zoom in on an area of the screen for better readability. It's also handy for design work. With a variable zoom (1-20x), configurable size, hot-key support (CTRL-ALT-e) and lots of other great features, it's a great addition to any portable arsenal.


K-Lite Mega Codec Pack 6.3.0 | 20.5 MB

With the K-Lite Codec Pack you should be able to play all the popular movie formats and even some rare formats. This package is mainly for power users and people who do their own encodings.

Features of K-Lite Mega Codec Pack 6.3.0 :
• Player:
- Media Player Classic Homecinema [version 1.3.2121]
- Media Player Classic Homecinema [version 1.2.1008.0]
- Media Player Classic [version 6.4.9.1 rev. 107]
• ffdshow:


VueScan 8.6.59 Multilanguage Portable | 5.48 Мb

VueScan, the world's most popular scanner software, is used extensively by photographers, home users, scanning services and corporations. VueScan is a scanning program that works with most high-quality flatbed and film scanners to produce scans that have excellent color fidelity and color balance. It is very easy to use, and also has advanced features for restoring faded colors, batch scanning and other features used by professional photographers. VueScan changes nothing on your system, installs nothing in your operating system and all other scanner software will continue to function. VueScan increases your productivity and saves you money. VueScan has advanced scanning options, powerful features, and greatly improves your scans with superior color accuracy and better color balance. VueScan supports more than 700 scanners and 209 digital camera raw files and takes about 5 minutes to download and install.


Daum PotPlayer 1.5.24134 Portable | 21.46 Mb

PotPlayer is a Multimedia player. Supports almost every available video formats out there. Player contains internal codecs and there is no need to install codecs manually. Other key features include WebCam/Analog/Digital TV devices support, gapless video Playback, DXVA, live broadcasting. Currently only Korean versions are available not no more.


HWiNFO32 3.59.942 Portable | 5.09 Mb

Professional hardware information and diagnostic tool supporting latest components, industry technologies and standards. Both tools are designed to collect and present the maximum amount of information possible about computer's hardware which makes them suitable for users searching for driver updates, computer manufacturers, system integrators and technical experts as well. Retrieved information is presented in a logical and easily understandable form and can be exported into various types of reports.


Media Player Classic HomeCinema 1.4.2521 ML Portable | 10.54 Mb

MPC HomeCinema - comfortable in all plans for the media player. It was built on the basis of a classical player Media Player Classic and one of the best collections of media codecs ffdshow, and thus can play many formats of video and audio files without installing external codecs. This player has a large number of different functionalities: it can play DVD disks, the hardware is able to decode H.264 format popular on the latest generation graphics cards, knows how to work correctly with the second monitor (TV), supports the various type of subtitles can work with QuickTime and RealVideo formats etc. The player is small and completely understandable, and not overloaded functions redundant interface translated into 14 languages. It has full compatibility with Windows XP, Vista and Se7en.


RadioClicker Lite 7.2.3.0 Portable | 5.23 Mb

RadioClicker Lite is a Internet Radio product from radioclicker.com, get 4 Stars SoftSea Rating, Internet radio RadioClicker can listen to radio on your computer through the Internet. Using RadioClicker can watch Russian online TV. In RadioClicker collected nearly all radio and television stations broadcast in Russian free of charge via the Internet. From the list of programs you can see the station, such as: "Russian Radio", "Radio Shanson", "Radio Europe +", "Nashe Radio, Radio Hit FM, Radio City FM, Radio Echo of Moscow", "Radio 7 on the seven hills "," Radio Maximum "," Radio Record , Radio D-FM , Radio Retro FM "," Radio NRJ , Silver rain "," Radio Villa "," First Channel "," RTR-Planeta "," TV Mir TV, "TV News", "RBC TV," TV News New Event "and others.


Memory Improve Master 6.1.2.320 | 6.6 MB

Memory Improve Master is an intellectualized and easy-to-use application designed to optimize and monitor system memory. It frees up and compresses system memory to make processes run faster and crash less often. Powerful features include the ability to view and monitor data of RAM memory, paging file usage and CPU usage in real time, set parameters RAM optimization, display running processes on you PC, etc


Royal Trouble [FINAL] | 142 MB


Princess Loreen and Prince Nathaniel have been kidnapped, and need your help to escape from a mysterious dungeon! Control both characters and manage both of their inventories in Royal Trouble, a fast-paced Hidden Object Puzzle Adventure game! Navigate treacherous locations, and escape from the kidnappers before it is too late! Teach Loreen and Nathaniel to work together in order to solve puzzles and reach safety.


FFDShow MPEG-4 Video Decoder Revision 3567 | 10.45 Mb

FFDShow is a DirectShow decoding filter for decompressing DivX, XviD, H.264, FLV1, WMV, MPEG-1 and MPEG-2, MPEG-4 movies. It uses libavcodec from ffmpeg project for video decompression, postprocessing code from mplayer to enhance visual quality of low bitrate movies, and is based on original DirectShow filter from XviD, which is GPL'ed educational implementation of MPEG4 encoder.

Anda pernah berandai-andai bisa membuat partisi dalam flashdisk USB Anda? Kali ini, dengan mengikuti panduan di bawah Anda akan bisa melakukannya sendiri. File yang akan kita gunakan ini baru bisa didukung oleh Windows XP, dari sononya nggak ada keterangan lebih lanjut tentang Windows Vista ataupun Linux, maaf..

Panduan ini sekaligus menjadi jawaban dari permintaan rekan Otakanan001 yang rajin belajar TI :) Setelah googling dapetlah ringkasan berikut ini.

yang mau belajar buat website sendiri bisa tanya jawab disini
dari pemilihan domain, hosting, script, dll.
silahkan bertanya.
kalo saya bisa, saya jawab, saya juga lagi blajar je :D kalo ada temen2 yang lebih mengusai, bisa dibantu
yang perlu kamu tau : Domain : alamat situs kamu ex : www.ikiwebku.loh
Server / hosting : tempat nyimpen data web kamu (hardisk kamu di dunia cyber)
Script : bisa dikatakan layout dari web kamu

MKRdezign

Contact Form

Name

Email *

Message *

Theme images by i-bob. Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget